Vi elsker Sandefjord og ønsker å bidra så mye vi kan til lokalsamfunnet vårt. Vi sponser derfor en rekke fantastiske idrettslag og foreninger i byen og er stolte av hva de får til for Sandefjords innbyggere. Mange av våre ansatte gjør en frivillig innsats i ulike lag og foreninger, noe vi i Master Regnskap setter stor pris på og derfor legger til rette for.

Sandefjord Golfklubb

Golfklubben holder til ved Marumskogen og tilbyr 18-hulls park og skogsbane. De har en stor medlemsbase og nye besøkende som stadig vender tilbake. Vi har sponset klubben i x år.

www.sandefjordgolf.no

Helgerød IL

Idrettsklubben har røtter tilbake til 1937 og har fostret opp flere lokale idrettsstjerner. Idrettslaget har grener som fotball, håndball, ski og tennis. Idrettslaget er bygget opp av glødende dugnadsånd som vi applauderer.

www.helgerod-il.no

Sandefjord fotball

Fotballklubben en av våre nærmeste naboer holder til på Komplett Arena og ble stiftet i 1998. Vi støtter klubben i tykt og tynt. Sammen for Sandefjord!

www.sandefjordfotball.no

Vestfold Symfoniorkester

Symfoniorkesteret består av en samling av profesjonelle musikere og de beste amatørene i fylket. De gir musikalske opplevelser innen symfonisk musikk, opera og ballett.

www.vestfold-symfoniorkester.no

Sandefjord Ballklubb

Ballklubben ble stiftet i 1917 og er et fotballag fra Sandefjord i Vestfold. Laget spiller sine hjemmekamper på Storstadion og holder til i Bugården i Sandefjord. Ballklubben regnes som en av artistokratene i norsk fotball fordi klubben deltok i Hovedserien fra begynnelsen.

www.ballklubben.no