Lang erfaring med små og mellomstore bedrifter

Master Regnskap AS ble etablert i 2003 da Atle Berg Kirkevold, Gjert Rune Johansen og Bent Østby slo sammen sine tre selskaper. Siden den gangen har vi spesialisert oss på små og mellomstore bedrifter, særlig innen taxinæring, idretts- og kulturforeninger, håndverks- og produksjonsbedrifter. Vi er et frittstående regnskapsførerselskap med medlemskap i Regnskap Norge. Selskapet teller 17 ansatte, alle med solid erfaring innen økonomi og regnskap, samt revisjon, bank, finans og shipping.

Regnskap – enkelt fortalt

Hos Master Regnskap får du din egen regnskapsassistent og personlige rådgiver som hjelper deg å holde deg innenfor alt som finnes av frister og reglement. Vi ønsker å gjøre regnskap enkelt å forstå og gøy å følge med på for deg som kunde. Derfor er vi opptatt av å levere gode rapporter, snakke på en måte som alle forstår og ikke minst hjelpe deg å huske på alt som skal gjøres.

Lokal tilstedeværelse og et brennende engasjement for idrett og kultur

Vi holder til i andre etasje på Komplett Arena, hjemmebanen til Sandefjord Fotball. Med tre sportsinteresserte gründere i bresjen har selskapet siden oppstarten sponset flere klubber og foreninger i Sandefjord. I tillegg er flere av de ansatte ivrige bidragsytere med frivillig arbeid. Dette er vi stolte av!