Om master

Om Master

Master Regnskap AS i Sandefjord, er et frittstående regnskapsførerselskap med medlemskap i NARF; Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening. Selskapet ble etablert i 2003, da Atle Berg Kirkevold, Gjert Rune Johansen og Bent Østby startet et felles regnskapsbyrå, basert på tre personlige firmaer.

Disse tre er fortsatt likestilte eiere og styremedlemmer i Master Regnskap AS, og har siden 2005 også vært ansatt der, etter å ha avviklet aktivitetene i egne firmaer.

Helt fra starten av har selskapet gradvis vokst, både i antall ansatte og årlig omsetning. Ved utgangen av 2011 er vi 11 ansatte, hvorav 7 er autoriserte regnskapsførere.

I november 2010 flyttet vi virksomheten fra Stub til Pindsleområdet, nærmere bestemt på Komplett.no Arena (Sandefjord Fotballs stadionanlegg). Vi holder til i 2.etasje i stadionkomplekset i lyse og trivelige lokaler.

Alle våre ansatte har en solid erfaring fra regnskapsbransjen. I tillegg har noen bakgrunn fra revisjon, bank, finans, shipping m.m.

Våre kunder er små- og mellomstore bedrifter. Naturlig nok er Sandefjordområdet sterkest representert, men vi har også kunder med tilhold i andre deler av landet. Vår store kontaktflate, samt gode referanser, har gitt oss et jevnt tilsig av nye kunder i selskapets levetid.

Master Regnskap preges av en sterk tilknytning til – og interesse for – idrett, og er pr i dag stolt sponsor av Sandefjord Fotball og Sandefjord Golf.

Relaterte nyheter